24 jaanuar 2010

Saime Norrast raha

Aasta 2009 lõppes hea uudisega kui saime teada, et nädalaid tehtud suur töö sügise alguses tõi meie tegevuse edendamiseks rahalist tuge.
Meie kodulehel on projektist veidi täpsemalt ja ametlikumalt ka kirjas.

Nüüd siis jaanuarist märtsi lõpuni teeme uue ringi käsitöökeskustele peale, et leppida kokku konkreetsetes toodetes, mida hakata edaspidi pakkuma läbi meie kodulehel oleva e-poe. Ehk et praegu me pildistame, mõõdame ja kaalume ja kaalume ja mõõdame ja pildistame :)
9. märtsil soovime kokku kutsuda kõik keskused, kes meie võrgustikuga on liitunud ning arutada ühiselt, mis on tehtud, millised on meie edasised plaanid ning mida võiks paremini teha. Ei tahaks meie tegevust alustada nii, et igaüks nokitseb omaette. Loodame arendada avatust koostööle, sest koos tehes on võimalik kõikidel võita.

Kõik läheb praegu vägagi hästi, kuid on ka mitmeid murekohti, millega varem kokku puutunud ei ole. Turundus ja müügitöö on sellised valdkonnad, mis tunduvad ambitsioonikate ettevõtmistena. Aga öeldakse ju, et kes ei võta ette, see ka ei saavuta midagi. Eksole :)

2 kommentaari:

  1. Väga väga tublid olete!!! Palju edu!
    Kelli

    VastaKustuta
  2. As stated by Stanford Medical, It is indeed the ONLY reason this country's women live 10 years more and weigh on average 19 kilos lighter than us.

    (And actually, it has NOTHING to do with genetics or some secret diet and EVERYTHING around "how" they eat.)

    BTW, I said "HOW", not "WHAT"...

    TAP this link to determine if this quick questionnaire can help you discover your true weight loss potential

    VastaKustuta